Doorbraak naar Vrijheid: Ontdek de kracht van jouw onderbewustzijn

Hieronder 2 reacties van mensen die bij dit webinar van 5 februari aanwezig waren.

Webinar review 5
Webinar review 6

Backstory

Herken je dat gevoel? 

Dat je alles op alles zet, maar het lijkt alsof je constant tegen een muur aanloopt

Elke poging om vooruit te komen wordt tegengehouden door een gevoel van vastzitten, vermoeidheid of onzekerheid.

Je worstelt met de vraag: waarom lukt het mij maar niet?!

We leven in een tijd met een overload aan informatie en prikkels waarbij vrouwen in een positie komen om keihard te werken en het gevoel hebben dat ze alle ballen hoog te moeten houden

Hierdoor zijn er veel ondernemende vrouwen die vastzitten in een patroon van stress, vermoeidheid en een constante onrust in je hoofd en in je lijf. 

Met als gevolg dat je je 

 • niet volledig in je eigen energie kunt staan en 
 • je niet zo kan profileren zoals jij zou willen. 
 • Niet optimaal kan genieten van het leven zoals jij dat voor ogen hebt

Me

Jarenlang was dit de slechte film waarin ik leefde. Mijn dagen waren gevuld met vermoeidheid, stress en een constante chaos van gedachten. Ik voelde me onzichtbaar, ongehoord en onbegrepen, alsof niemand op mij zat te wachten.

Volledig verstrikt in mijn eigen negatieve gedachten en beperkende overtuigingen. Ik ben op zoek gegaan naar de oplossing maar kon het maar niet vinden. 

Dus ging ik nog harder werken, nog meer opleidingen volgen, nog meer ballen hooghouden (bij vrienden, familie het verenigingsleven). Ik ging nog meer presteren, nog meer het voortouw en altijd gezellig doen om te laten zien hoe goed het wel niet gaat., want dat is het algemene beeld wat je in de maatschappij wordt voorgehouden. Het gaat toch goed?!

Mieke Bouwhuis 3

Ommezwaai

Na jarenlange symptoombestrijding van zowel fysieke als mentale klachten kreeg ik de boodschap: “Je moet er maar mee leren leven”. Hierdoor werden mijn ogen geopend. Zo is het leven écht niet bedoeld…

Er volgde een bijzondere ontdekkingsreis en zodoende ontwikkelde ik mijn eigen persoonlijke behandelplan. Met behulp van de juiste kennis, interventies en handvatten is het mij gelukt mijn zelfhelend vermogen te activeren en weer de leider te worden van mijn gezondheid en leven. Hierdoor voel ik mij weer fit, vrij & veerkrachtig!

Dit zeiden deelnemers van het webinar 5 februari:

“Dankjewel Mieke, was een hele inspirerende webinar!”

“Dankjewel Mieke. Mooie voorbeelden om eea te verduidelijken en visueel te maken. Heel leerzaam!”

“Bedankt, mooi mens!”

Mieke Bouwhuis 5 dumbles

Methode

Nu ik dit heb geleerd en ervaren kan ik nog maar één ding doen… 

Mijn expertise teruggeven aan jou!

Ik ontdekt de ultieme combinatie van 

 • Het herintroduceren van holistische gezondheid
 • het heractiveren van vitaal leiderschap én 
 • het herprogrammeren van beperkende gedachten, gevoelens en overtuigingen in jouw onderbewustzijn. 

Dit zijn DE bouwstenen voor een fit, vrij & veerkrachtig leven. 

 Met deze eenvoudig effectieve methode wordt jij de onafhankelijke leider van je gezondheid en je leven. Praktisch, eenvoudig en volledig online, zodat je altijd in een veilige omgeving kunt werken aan je innerlijke transformatie.

Resultaat

Hierdoor kun jij weer die

 • Energiebom zijn die kamer vult met haar stralende aanwezigheid 
 • Eigenzinnige en creatieve mind zijn die ‘out of the box’  in mogelijkheden denkt
 • Ondernemende collega zijn die graag haar doorzettingsvermogen en leiderschap positief wil inzetten
 • Inspirerende vrouw zijn die de ander handvatten aanreikt om te groeien
 • Hartelijke moeder & partner zijn voor jouw naasten 

Stel je eens voor, 

 • een leven waarin je je innerlijke rust vindt (in het midden van de chaos) en waarin je volledig in balans leeft. 

Hoe zou het zijn….

 • moeiteloos ondernemen, 
 • jezelf met trots profileert en 
 • vol vertrouwen je waarde vraagt voor je diensten

Stel je voor, 

 • binnen enkele weken voel je die verschuiving waar je zo naar verlangt. De vermoeidheid verdwijnt, de stress neemt af en je zelfvertrouwen groeit met de dag. Je voelt je bevrijd, vol energie en klaar om de wereld te veroveren.

Tijd voor verandering!

Ben jij klaar om die muur af te breken? 

Yes! I am Ready to Breakthrough!

Ben je er aan toe om die moeitelose vrijheid te vinden die je verdient? 

Meld je dan NU in voor mijn webinar:

“Doorbraak naar VrijheidOntdek de Kracht van Je Onderbewustzijn”.

Dan ontdek je de ultieme combinatie van elementen die leiden naar meer innerlijke rust, energie en zelfvertrouwen. 

Praktische info:

 • Nieuwe datum volgt snel
 • VOL = VOL (50 spots)

Jouw transformatie wacht hier. Mis het niet!

 

Voor vragen of meer informatie, mail naar coaching@miekebouwhuis.nl, neem contact op via Instagram, of bel +31630783435.