Van lijden

naar leiden

Ik geloof in...

Vitaal leiderschap

Een fit, vrij & veerkrachtig leven lukt alleen wanneer jij het stuur in handen pakt. Hierdoor krijg jij weer grip op jouw gezondheid.

Verlangen

Duurzame verandering start vanuit je hart & ziel. Leefstijl is je brandstof, zingeving is de motor van je systeem. Dit activeert jouw zelfhelende vermogen.

Verandering

Als je doet wat je deed, zul je krijgen wat je kreeg. Door stap voor stap te ontdekken wat wél werkt zet je koers op een beter leven. Van vastzitten naar vormgeven.

Verbinding

In de connectie tussen Body, Mind en het onderbewustzijn is  de sleutel tot reset. De connectie met jezelf leidt je naar een fit, vrij & veerkrachtig leven!

Over mij?

Deze stap gaat over jou!

Jij bent hier omdat…

Mijn aanpak...

Vanuit een hollistische visie effectief werken aan de oorzaak van de oorzaak van van jouw probleem. Zodoende wordt jij je meer bewust en kun je zelfstandig groeien in veranderingen voor het leven!

Jij bent namelijk al heel en jouw systeem werkt perfect. Het wil je wat vertellen. Als je weet hoe het werkt kun je de boodschap ontcijferen. Je leert luisteren naar het fluisteren van je lichaam en ziel.

Het symptoom is nooit het echte probleem. Door een oplossingsgerichte en integrale aanpak vanuit eeuwenoude principes in jouw bewuste en onderbewuste kun jij jouw levensklachten gericht aanpakken en je systeem resetten. Loslaten wat jou blokkeert en toevoegen wat jij nodig hebt om weer in balans te komen.

Door inzichten uit verschillende (wetenschappelijke) disciplines te combineren vallen de puzzelstukjes rondom jouw klachtenbeeld op z’n plaats en weten we wat er moet gebeuren om jouw lichaam weer gezond en flexibel te krijgen. En, niet onbelangrijk, hoe je die balans dan ook houdt en verder klachten voorkomt.

Je leert zelf vaardigheden ontwikkelen die je blijvend in kunt zetten om jouw eigen gezondheid te ondersteunen. Jij staat centraal. Hierdoor krijg jij weer grip op jouw gezondheid!

De aanleiding

Zo lang ik mij kan herinneren voelde ik mij eenzaam, niet gezien, gehoord en begrepen. Het beeld wat ik te zien kreeg van de wereld klopt niet met de werkelijkheid. Onbewust creëerde ik een overlevingsmechanisme. Ik deed alles om erkenning te ervaren, ontspanning te voelen en de leegte in mezelf op te vullen…

Perfectionisme, over-eten, pleasen, roken, hard werken, alcohol, wiet, bingewatching, uitgaan, altijd bezig blijven, altijd vrolijk zijn, vrijwilligerswerk. Met mij ging het altijd goed, ik ging altijd maar door.

Klachten én diagnoses stapelden zich op: Obesitas (2x), slapeloosheid, oorsuizen, gewrichtspijn, spanningsklachten, hoofdpijn, angsten, hormonale disbalans en paniek. Uiteindelijk waren het er meer dan 30. Ik voelde heel sterk dat het niet klopte maar wist niet hoe ik er uit kon komen. Keer op keer deed ik aan symptoombestrijding waardoor het een tijdje weer goed ging én nam ik 7 jaar lang antidepressiva…
Maar de oorzaak van de oorzaak bleef. Mijn pijn werd niet geheeld; beperkende gedachten, gevoelens en overtuigingen dat ik het niet waard was om geliefd te zijn, dat ik niet goed genoeg ben…

De ommezwaai

Na jarenlange symptoombestrijding van zowel fysieke als mentale klachten kreeg ik de boodschap:

“Je moet er maar mee leren leven.”

Hierdoor werden werden mijn ogen geopend. Zo is het leven écht niet bedoeld. Ik ging op zoek naar de oorzaak van de oorzaak…

Het werd een bijzondere ontdekkingsreis en zodoende ontwikkelde ik mijn eigen persoonlijke behandelplan. Met behulp van de juiste kennis, interventies en handvatten is het mij gelukt mijn zelfhelend vermogen te activeren en weer de leider te worden van mijn gezondheid en leven.

Hierdoor voel ik mij weer fit, vrij & veerkrachtig!

Nu ik geleerd en ervaren heb dat alles met elkaar in verbinding staat én wat het effect van een persoonlijk behandelplan is op mijn gezondheid kan ik maar één ding doen… Mijn expertise teruggeven aan jou!

Contact opnemen

Ik ben gek op...

Vertel mij jouw verhaal zodat we samen kunnen kijken hoe ik je verder kan helpen. Vul het onderstaande formulier in en je hoort snel van me!

(Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen)

Of stuur een WhatsApp-bericht!

Follow on LinkedIn

Mieke Bouwhuis
Coach Vitaal Leiderschap Specialist in burn-out & depressie

Ervaringsdeskundige

Postadres: Boekelosestoomblekerij 95, 7548EE Enschede 

KvK:     87831678
BTW:    NL004489341B93
IBAN:   NL61BUNQ2085087299
Email:  info@miekebouwhuis.nl

Tel: 06 – 30 78 34 35